Mine bøger

HYDREMA 1959-2009

Et dansk industrieventyr

Dette er historien om en nordjysk virksomhed, der startede ganske småt, men som i løbet af blot 50 år voksede til noget stort.

En virksomhed, der producerede gule entreprenørmaskiner, der blev kendt for deres alsidighed og deres fornemme finish. Siden blev det til meget mere – blandt andet dumpere og mineryddere.

irksomheden har haft vokseværk og har i dag datterselskaber og forhandlere i en lang række lande verden over.Svaret på, at det er gået så godt, skal sikkert findes i to begreber: Iderigdom og kvalitet.

Dette er dels historien om virksomheden, men også om de eftertragtede gule maskiner, der ligesom firmat bærer navnet HYDREMA …

HYDREMA-bogens tekster er både på dansk og engelsk. En stor del af bogen er en maskinoversigt 1959-2009 med flotte billeder.

. . . Kjeld Werner Jensen er en initiativrig mand, der sammen med en flok dygtige medarbejdere, i løbet af 50 år har skabt en vidtforgrenet virksomhed – en virksomhed, der står respekt om. Han er i sandhed en iværksætter, der med megen omhu altid har forsøgt at finde medarbej- dere dygtigere end han selv, som igen har fået opgaven at finde egne dygtige medarbejdere. . .